Vi söker en Innovationsprocessledare

Ditt uppdrag är centralt för vår framgång. Du är den sammanhållande kraften för strukturen och kvaliteten i våra processer och metoder. Tillsammans med Programchefen, som du rapporterar till, definierar och utvecklar du våra arbetssätt och förankrar dessa hos våra intressenter och samverkande myndigheter. Du koordinerar våra innovationsprojekt och säkerställer kvaliteten i genomförandet. Den dokumentation och de avtal som behövs för verksamheten och våra projekt har du ansvaret för. Samtidigt är du en ambassadör för BioInnovation och delaktig i allt som händer på sekretariatet. Rollen ställer stora krav på din anpassningsförmåga, initiativkraft och förmåga att få saker gjorda.

Vi söker dig som har erfarenhet av att utveckla och implementera processer kopplat till innovation och som förstår vilka krav som ställs på oss i vår samverkan med myndigheterna och våra intressenter. Det är viktigt att du är en utåtriktad person som attraheras av vår vision och som trivs med komplexa utmaningar, där du behöver agera både strategiskt och operativt. Vi förväntar oss också att du ska vara bekväm i det digitala landskapet.

Vill du vara med och utveckla Sveriges biobaserade ekonomiska framtid? Du får ett omväxlande uppdrag med möjligheter att påverka och som ställer stora krav på din innovativa talang, din förmåga att bemöta våra intressenter och agera affärsmässigt.

Vill du veta mer?

Kontakta Ulf Alexandersson, 070 – 260 50 00, på Sprint som vi samarbetar med i denna rekrytering. Ansök via annonsen på sprint.se/lediga-tjanster, senast 3 maj.