Om cookies

BioInnovation använder kakor (cookies) för statistisk utvärdering och optimering av webbplatsen. Kakor är filer som sparas på din enhets hårddisk för att underlätta användningen av webbplatsen.

Genom att använda kakor kan du slippa ange samma data varenda gång du besöker vår webbplats och de hjälper oss att anpassa webbplatsen efter dina behov, exempelvis vilket språk du föredrar eller vad på webbplatsen som är intressant för just dig.

Webbplatsen använder permanenta kakor och sessionskakor. I tabellen nedan kan du se hur de används.

Vill du inte att din webbläsare ska tillåta kakor kan du ändra det i webbläsarens inställningar, där kan du även radera kakor som finns sparade på din enhet. De flesta webbläsare accepterar automatiskt kakor men har även möjligheten att neka kakor eller att visa en varning innan de sparas. Mer information om detta finns i information från tillverkaren av webbläsaren. Om du nekar användningen av kakor kan det innebära att webbplatsen och vissa funktioner på den inte fungerar som avsett.

Vi använder Google Analytics som statistikverktyg, som i sin tur använder kakor för att samla in data. Se mer information nedan.

Om webbplatsen

Webbplatsen är producerad av Triggerfish AB och använder moderna tekniker och lösningar som t.ex. WordPress som publiceringsplattform och responsive design för att anpassa utseendet för olika plattformar och skärmupplösningar.