BioInnovation bjuder in till webbinarium om utlysningen Hypotesprövning – steg 1

Har du en radikal och banbrytande idé för innovationer inom biobaserade material, produkter eller tjänster? Ta chansen att få mer information och ställ frågor på vårt webbinarium om utlysningen Hypotesprövning – steg 1.

Under webbinariet ges information om utlysningens syfte och mål samt om administrationen kring en ansökan. Det kommer att finnas möjligheter att ställa frågor via en chattfunktion. Anmäl dig via formuläret nedan. Några dagar innan webbinariet skickas en länk ut till anmälda deltagare där webbinariet kommer att sändas.

Datum: 20 juni 2018
Tid: 15.00–ca 15.45

Anmäl dig till webbinariet senast 18 juni, klicka här!

Medverkande
Per Edström, BioInnovation
Linda Larsson, BioInnovation
Anders Holmgren, Vinnova

Om utlysningen Hypotesprövning – steg 1
I det här erbjudandet stödjer vi nyskapande, mindre forsknings- och innovationsprojekt som behandlar en radikal och innovativ frågeställning. Det innebär att nyhetsvärdet och osäkerhetsfaktorn kan vara högre än i mer traditionella projekt.

Utlysningen vänder sig i första hand till tillverkare, leverantörer och användare av biobaserade material, produkter och tjänster. Även universitet, högskolor, forskningsinstitut med flera omfattas av erbjudandet.

Utlysningens budget är 6 miljoner kronor. Projekt kan maximalt finansieras med 500 000 kr. Av de stödberättigande kostnaderna i ett projekt ska minst 50 procent täckas av projektparter som är företag.

Utlysningen öppnade den 1 juni 2018. Sista dag för ansökan är den 27 september 2018.

Läs mer om utlysningen på Vinnovas webbplats.

Välkommen med din anmälan!
BioInnovations programkontor