apr 11

Frukostseminarium om BioLyftet, Karlstad

– inspiration för företag som vill öka användandet av biobaserade, återvunna och återvinningsbara material

Utbildningssatsningen BioLyftet riktas till små och medelstora företag som praktiskt vill börja att använda biobaserade, återvunna och återvinningsbara material i sina plast- och textilprodukter.

Frukostseminariet bjuder på inspiration och information med exempel på hur hållbara material används i olika produkter, framtidsspaningar om vad som sker inom området, begrepp och terminologi samt information om utbildningen BioLyftets innehåll och kommande aktiviteter.

Datum och tid: 11 april 2019, kl. 08.00-09.30. Frukost serveras kl. 08.00. Seminariet startar 08.30 och avslutas 09.30 med möjlighet till enskilda frågor och samtal efteråt.
Plats: Karlstad Innovation Park, Sommargatan 101 A, 656 37 Karlstad. Lokal: Arenan.
Anmälan: Välkommen med din anmälan senast den 4 april via följande länk: https://www.netigate.se/ra/s.aspx?s=706641X164181678X62943 (länken öppnas i nytt fönster).

Deltagandet i BioLyftet är kostnadsfritt.

Frukostseminariet arrangeras i samverkan med Paper Province, läs mer på www.paperprovince.se.

Ett nationellt lyft
BioLyftet arrangerar frukostseminarier med information om utbildningen på ett tiotal orter och tvådagarsutbildningar på sex orter under 2019. Samtliga datum och orter för våra aktiviteter hittar du på BioLyftets hemsida: www.bioinnovation.se/projekt/biolyftet.

Välkommen!

Frågor och intresseanmälan
För frågor och intresseanmälan kontakta
Erik Perzon, projektledare, erik.perzon@ri.se, 0761-47 63 87.

Initiativet till BioLyftet kommer från det strategiska innovationsprogrammet BioInnovation och genomförs tillsammans med branschorganisationerna IKEM, TEKO och Skogsindustrierna. Initiativet projektleds av RISE IVF och finansieras i ett första steg av Naturvårdsverket. Läs mer om BioLyftet.