aug 29

Frukostseminarium om BioLyftet, Vargön

– inspiration för företag som vill öka användandet av biobaserade, återvunna eller återvinningsbara material

Utbildningssatsningen BioLyftet riktas till små och medelstora företag som praktiskt vill börja att använda biobaserade, återvunna eller återvinningsbara material i sina plast- och textilprodukter.

Frukostseminariet bjuder på inspiration och information med exempel på hur hållbara material används i olika produkter, framtidsspaningar om vad som sker inom området, begrepp och terminologi samt information om utbildningen BioLyftets innehåll och kommande aktiviteter.

Datum och tid: 29 augusti 2019, kl. 08.00-09.30. Frukost serveras kl. 08.00. Seminariet startar 08.30 och avslutas 09.30 med möjlighet till enskilda frågor och samtal efteråt.
Plats: Wargön Innovation, Mälderistvägen 1, Vargön
Anmälan: Anmälan görs senast den 25 augusti via denna länk: https://www.netigate.se/a/s.aspx?s=760891X184081815X12776.

Deltagandet i BioLyftet är kostnadsfritt.

Frukostseminariet arrangeras i samverkan med Wargön Innovation. I anslutning till frukostseminariet finns möjlighet att göra ett studiebesök i verksamheten. Du har också möjlighet att träffa företagsinkubatorn Innovatum Startup som också finns inom Science Park Innovatum, samt att samtala med näringslivsutvecklare från Vänersborgs kommun som kommer att finnas på plats under seminariet.

Ett nationellt lyft
BioLyftet arrangerar frukostseminarier med information om utbildningen på ett tiotal orter och tvådagarsutbildningar på flera orter under 2019. Samtliga datum och orter för våra aktiviteter hittar du på BioLyftets hemsida: www.bioinnovation.se/projekt/biolyftet.

Välkommen!

Frågor och intresseanmälan
För frågor och intresseanmälan kontakta
Erik Perzon, projektledare, erik.perzon@ri.se, 0761-47 63 87.

Initiativet till BioLyftet kommer från det strategiska innovationsprogrammet BioInnovation och genomförs tillsammans med branschorganisationerna IKEM, TEKO och Skogsindustrierna. Initiativet projektleds av RISE IVF. Läs mer om BioLyftet.